Menu Izbornik
Odabrali ste vozilo , molimo popunite ostala polja.
Rezervacija
  • Preuzimanje i vraćanje vozila:
  • Odabir vozila i dodatne oprema:
  • Osobni podaci:
GPS
Sjedalica
Zimske gume
Lanci
THULE krovni nosači
Dodatni vozač (150 kn)

DIZ d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Osijeku te je vlasnik licence Autorent.hr za Republiku Hrvatsku.

Naša tvrtka je iskustvom i promišljenom organizacijom uspjela tijekom posljednjih nekoliko godina ostvariti uspješnu suradnju sa brojnim turističkim i putničkim agencijama te hotelima u Hrvatskoj te inozemstvu.

Auto Rent pruža tri vrste usluga svojim klijentima:

GPS

Najlakši način pronalaska željene destinacije u Hrvatskoj ili Europi. Gdje god želite ići, sa ovim GPS uređajem ćete zasigurno pronaći najbrži i najlakši put!

BUSINESS CAR LEASE

Tvrtka DIZ d.o.o. nudi novu uslugu – BUSINESS CAR LEASE – najefikasnije rješenje za Vaše potrebe voznog parka, kako onog potrebnog za normalno cjelogodišnje poslovanje tako i onog izvanrednog.

Ova ponuda obuhvaća vrstu fleksibilnog leasinga u periodu od najmanje jednog mjeseca pa do višemjesečnih rješenja.

Važno za naglasiti je da Vam za realizaciju ove ponude ne treba nikakvo učešće niti jamci, odnosno papirologija je svedena na minimum.
Maksimalna prilagodljivost BUSINESS CAR LEASE ponude Vašim specifičnim zahtjevima koji proizlaze iz Vaše specifične djelatnosti je također razlog više za jedan ovakav poslovan potez.

NAJAM VOZILA S VOZAČEM

Rezervirajte najnovija vozila sa vozačem, veličine zavisno o vašim potrebama i prepustite brige oko Vašeg prijevoza u Hrvatskoj nama.

* Više o uslugama možete pogledati na Uvjeti korištenja